Nyt fra kredsen: Forberedelser til valgåret 2021

Hjælp os med at finde egnede kandidater, hvis de ikke er medlem endnu, kan de sagtens nå det, sidste frist er d. 16 november for indmeldelse. Det er vigtigt, at vi får en liste med mange interessante navne.

I har alle modtaget en mail eller brev, hvor vi beder om navne til opstilling Kommunevalget 2021. Det er meget vigtigt for os at der bliver forslåede mange, da vi har et mål om at vores liste skal indeholde minimum 24 navne .

Hvis du ikke alleredehar indsendt mailen eller brevet beder vi dig om at gøre det senest d. 19 oktober.———————————————–

Valg af spidskandidat til Regionen

Midten af oktober måned får du en henvendelse fra Socialdemokratiet i Region Syddanmark, denne henvendelse drejer sig om valg af spidskandidat til regionsvalget 2021.

Der er en kort præsentation af de 3 kandidater, som du kan stemme på, og derefter er det op til dig, hvem du vil stemme på.

De medlemmer, der ingen mail har, får tilsendt en kode de skal bruge, hvis i har behov for hjælp til dette, er altid velkommen til og kontakte mig .

God debat til generalforsamling

Vi fik afholdt en kredsgeneralforsamling med stort fremmøde og en god debat. Tak til alle jer der deltog.

Nu skal vi i arbejdstøjet, vi har 2 store gøremål det næste årstid kommunal- og regionsvalg Det kræver mange hjælpere, og derfor har vi brug for dig. Hvis du har lyst til praktisk hjælp i den kommende valgkamp, vil jeg gerne hører fra dig.

Med venlig hilsen
Socialdemokratiet Aabenraa kredsen
Jan Stubberup
Tlf. 51536517

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune