Bliv medlem

- Det kræver en fælles indsats, hvis vi skal give Aabenraa Kommune en ny retning.
Erik Uldall Hansen
Erik Uldall Hansen
Borgmesterkandidat

Går du med en spirende socialdemokrat i maven? Så er tiden måske moden til at melde dig ind. Vi har nemlig brug for din hjælp, hvis Aabenraa Kommune skal rykke i en socialdemokratisk retning.

Som medlem af Socialdemokratiet i Aabenraa Kommune kan bidrage på forskellige måder. Nogen lader kontingentet tale for sig selv. Andre engagerer sig i den lokale bestyrelse eller stiller op til valg.

I videoen her møder du organisatoriske- og politisk aktive. Måske giver dig mod på mere?

Din lokale forening

Socialdemokratiet er organiseret således, at der er seks partiforeninger: En for hver af de gamle kommuner fra før reformen i 2006 + Ensted.

Det er din lokale forening, som har fingeren på pulsen i dit nærmiljø. De arrangerer lokale debatmøder mv. og sikre de socialdemokratiske værdier lokalt.

Din partiforening ligger i Aabenraa Kredsen. Kredsen organiserer afviklingen af valgene til Folketinget, Regionsrådet og byrådet i Aabenraa Kommune. Derudover sikrer kredsbestyrelsen en koordinering på tværs af partiforeningerne.

Meld dig ind i dag…

Vælg den partiforening i formularen til højre, som du vil være medlem af og skriv dit navn og din adresse i beskedfelter, så vil du blive kontaktet.

Der er intet ‘bopælskrav’, så du kan godt bo i Rødekro området og blive medlem i Tinglev eller omvendt.

    Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune