Nyt fra kredsen: Nu skal vi finde kandidater

Så er sommeren ved og være forbi, den har været dejlig men også lidt mærkelig. Jeg har ligesom mange andre tilbragt sommerferien i Danmark, i bund og grund bør vi nok nyde vores land lidt mere , det er nu dejligt i Danmark.

Kandidater skal findes nu

I løbet af de kommende dage vil i modtage en mail/brev hvor vi beder om navne, der vil stille op på den socialdemokratiske liste til kommunevalget 2021.

Det er vigtigt at vi får nogle navne og gerne mange, så hjælp os med og finde nogle interessante personer, hvis vedkommende ikke er medlem endnu er det ok, det skal dog ske inden d. 16 november 2020. 

Arrangementer i skyggen af Corona

Covid 19 har sat mange begrænsninger dette år, og desværre er det ikke slut endnu, vi kommer til og leve med den i lang tid og må acceptere de begrænsninger, det giver.  Når vi afholder arrangementer her i efteråret, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at overholde alle krav til afstand og mulighed for afspritning, så vi alle kan føle os trygge.

Vi har i den nærmeste fremtid 2 arrangementer hvor vi håber og se mange af jer, venligst opmærksom på at Kredsgeneralforsamlingen er flyttet:

Kredsgeneralforsamling d. 7 september 2020 kl 1900 Sted: Damsgård Gråstenvej 12 Felsted 6200 Aabenraa

Budgetmøde, hvor byrådsgruppen vil informere om dette års kommunale budget: 

3F Aabenraa H P Hansensgade 6200 Aabenraa d. 23 september kl 1900

Vi ses

Med venlig hilsen

Socialdemokratiet Aabenraa kredsen

Jan Stubberup tlf. 51536517

No event found!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune