Socialdemokratiet i Aabenraa har fået ny hjemmeside

Socialdemokratiet i Aabenraa Kommune har fået ny hjemmeside. Nyheder kan nu læses løbende online, men du vil fortsat få dit nyhedsbrev. Til gengæld er der på siden fornyet fokus på læsere, der ikke er medlem af partiet.

I efteråret besluttet Aabenraa kredsen at sætte gang i arbejdet med en ny hjemmeside. Arbejdet er en del af synlighedsgruppen arbejde med at skabe større synlighed omkring partiet.

Hidtil er nyheder blevet samlet sammen en gang om måneden og udsendt vedhæftet i en mail. I fremtiden vil nyhederne løbende blive lagt direkte op på hjemmesiden. Den 1. i hver måned trækkes et automatisk nyhedsbrev, som sendes ud til formand og/eller kasserer for partiforeningerne.

Som hidtil sender de nyhedsbrevet videre til deres medlemmer

Klar til Facebook

Ved at lægge nyheder direkte ind på hjemmesiden, giver det også mulighed for, at medlemmer kan dele nyhederne på deres Facebook-side.

Dermed kan hver i sær være med et at udbrede kendskabet til Socialdemokratiets lokale aktiviteter – hvad end det status fra formand, byrådet eller en begivenhed.

Fokus på nye medlemmer

Men det handler ikke nyheder alt sammen. Hjemmesiden har også et særligt fokus på dem, som ikke nødvendigvis er medlem af partiet.

Klikker man på organisation får man også en indføring i, hvordan partiet er organiseret – suppleret med de velkendte link til kontaktinfo og vedtægter.

Under Bliv medlem kan få et indblik i, hvad det vil sige at være aktivt lokalt – og ikke mindst hvordan du kan være det. Se blandt andet videoen med Alice Andersen, Signe Bekker og Jan Stubberup.

Har du kommentarer til hjemmesiden og nyhedsbrevet, kører vi gerne fra jer

På vegne af synlighedsgruppen
Kristian Aaskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune