Karsten Meyer Olesen: Ny sundhedspolitik vedtaget

På byrådsmødet vedtog et enigt byråd en sundhedspolitik. En politik der har været på vej i de sidste to et halvt år. En lang, men godt tilrettelagt proces. Ved konstitueringen blev der nedsat et 17/4 udvalg, der fik opgaven. De afleverede deres oplæg til Social og sundhedsudvalget ved årsskiftet, efter 2 års arbejde. Et godt oplæg, som vi i udvalget forbedrede på vigtige punkter, og gjorde til vores oplæg.

Et nyt fokusområde er mental sundhed. Vi må desværre konstatere at flere og flere af vore indbyggere, lider under mentale problemer. Det er vi nød til at gøre noget ved.

Du kan finde politikken i sin helhed her…

Mange er blevet hørt

Politikken har haft en tur rundt i alle kommunens politiske udvalg, og er blevet vel modtaget. Endnu bedre, så har alle udvalg forpligtet sig til at deltage i gennemførelsen af politikken. Derfor er der også hæftet et idekatalog til sundhedspolitikken.

Også Handicaprådet har været høringspart. Deres tilbagemelding er både konstruktivt og positivt, hvilket jeg sætter stor pris på.

Jeg havde 2012 æren af, sammen med Tove Larsen, at være underskriver af Aabenraa kommunens første sundhedspolitik fra 2012-2020.

Det at være underskriver af den nye sundhedspolitik er ikke mindre for mig.

 

Formand for Social- og sundhedsudvalget.

Karsten Meyer Olesen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune