Tanker og ideer fra Christian Panbo

Christian Panbo

Kære alle. Jeg har gjort mig nogen tanker-ideer-forslag til drøftelse: Ved det naturligt, at Regionen står for et eventuelt Sundhedshus, som bør placeres ved sygehuset. Altså ikke en kommunal opgave og ikke en placering i Nørreport.

Telemurens placering har  i drøftet mange gange og kan placeres flere steder. Jeg er kommet i tanke om en ny placering, nemlig foran Sønderjyllandshallen placeret bag busholdepladsen på HPHanssensgade nr 3 og hele vejen hen forbi DR`s parkeringspladser hen til den bygning, der er her.

Det vil give en hyggelig oase på Sønderjyllandshallens side og en afskærmning mod trafikken. Fra begge sider vil Telemuren tage sig smuk ud.

Da Sønderjyllandshallen er et kulturmødested vil det ikke have indflydelse på antal arrangementer/gæster, tværtimod vil man være mere ugenert i Aulaen, hvor man kommer ind og hvor der også er arrangementer.

Placeringen her er også meget tæt på den oprindelige placering.

Hvis Telemuren ikke kan være ved Sønderjyllandshallen, foreslås den tænkt ind i Nørreport-området, der er i høring pt.

I Nørreport foreslås et smukt byggeri i 3 etager, der matcher stilen i byggeriet på Hjørnet og rundt der. Stilen er meget vigtig. Hyggelige ældreboliger på 1. + 2.  sal med elevatoradgang og enkelte parkeringspladser.

I stueplan kan være cafe eller butik eller udstilling eller andet, der giver liv og aktivitet til området.

 

Jeg har tidligere bemærket, at nogle af Aabenraas bedste pladser, er forbeholdt som parkeringspladser. I stedet vil jeg – som de har gjort i Vejle – bygge et parkeringshus på den plads bagved Hotel Europa/Biografen.

 

Med venlig hilsen

Christian Panbo

29-03-2020

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune