Ja så er den første måned i år 2021 ved og være slut

 Af Jan Stubberup, Aabenraa, 30.01.21

Kære medlemmer i Aabenraa

Ja så er den første måned i år 2021 ved og være slut , en måned med nedlukning , børnene er ikke i skole, vi er mange der arbejder hjemmefra. Det er ved være træls for rigtigt mange især vores børn og ældre lider meget, da de lige som vi andre mangler socialt samvær. Men vi må nok erkende at vi også i den kommende måned kommer til og leve med nedlukningen, der er dog noget der tyder på at vi snart kan se enden på dette her, flere og flere skal vaccineres inden for en kort periode. Og hold da op hvor er vi mange der ser frem til lidt mere normale tilstande hvor især det sociale skal have fuld skrue når vi igen må mødes fysiks.

Som mange nok har set er vi godt i gang med arbejdet op til kommune og regionsvalget den 16 november 2021. Vi er pt. 21 kandidater på vores liste til kommunalvalgskampen, vi er gået i gang med og skrive vores arbejdsprogram, vores borgmesterkandidat arbejder på høj tryk, alle kandidater glæder sig til og kunne være sammen. Alt i alt føler vi os godt forberedt og glæder os helt vildt til normale tilstande, hvor vi kan være aktive fysisk og tale politik med alle borgere i Aabenraa.
Socialdemokratiet er inde i en god stime, vi har medlemsfremgang, vi har igennem et helt år haft rigtigt gode meningsmålinger og mærker en fantastisk opbakning fra rigtig mange. Denne opbakning bevares ikke af sig selv, det kræver hårdt arbejde fra alle aktive Socialdemokrater.
I samarbejde med DSU er vi i gang med arbejdet omkring en lokal DSU afdeling igen her i Aabenraa, hvis i kender et ungt mennesker der kunne tænke sig og blive medlem af DSU så kom endelig tilbage, års kontingent er 75 kr. Ring eller skriv til mig hvis i kender en ung der har lyst til politisk arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune