Jan Stubberup: Nyt fra Kredsen

Kære medlemmer

Så er der sommerferie og landet er ved åbne sig igen, ja næsten hele verden er ved åbne sig igen. Det har for mange været en hård tid med mange savn, bl.a. besøg af venner og familie har ikke kunnet ske i samme omfang.  Nu må vi mødes igen og hvor jeg glæder mig til det ”normale”. Vi skal dog hver især være opmærksom på hvordan vi opfører os denne sommer, hvis ikke der skal være mulighed for en ny bølge af Coronaen. Vi har bl.a. set det i Hjørring, hvor nogle få mennesker fik bragt smitten rundt til flere steder.

Nå men der er også andet end Corona. I sidste uge var jeg på Christiansborg til det første fysiske Hovedbestyrelsesmøde siden februar måned. Et dejligt og spændende møde, dejligt fordi der var en fantastisk stemning og vores Statsminister var meget informativ. Spændende fordi vi drøftede tiltag der skal gennemføres efter sommerferien. Der bliver sat rigtig spændende ting i gang, jeg kan selvfølgelig ikke offentliggøre hvad det er på nuværende, men det står i god tråd med det vi lovede i valgkampen.

Alle vores aktiviteter har som i ved været aflyst, nu er der så en dato og indkaldelse til vores kreds generalforsamling d. 7 september kl. 1900 på FOA Sønderjylland Brundevej Rødekro. Jeg håber og se mange af jer. Der er flere vigtige beslutninger vi skal træffe. Vi har brug for jer og vi har brug for aktive personer til opstilling på vores byrådsliste, bestyrelsesarbejde, praktisk hjælp til kommende aktiviteter i den kommende valgkamp, stort som småt. Kontakt mig venligst på mail eller tlf. hvis du er klar.

God sommer til jer alle og vi ses forhåbentlig til kredsgeneralforsamling d. 7 september kl. 1900.

 

Med venlig hilsen

Socialdemokratiet Aabenraa kredsen

Formand Jan Stubberup

Mail: stubberupjan@gmail.com

Tlf. 51536517

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune