Christian Panbo: Cykelstier

I Aabenraa kommune bruger vi mange millioner på cykelstier. I teknik og miljøudvalget prioriterer vi så, hvilke veje der skal have en cykelsti.

Jeg så meget meget gerne, at vi havde endnu flere penge til cykelstier. I øjeblikket prioriterer Egon og jeg, at der etableres en cykelsti fra Rødekro til Hellevad. Måske sidder du med andre ønsker/behov, som du selvfølgelig gerne må fortælle os, gerne med en begrundelse, så vi kan arbejde videre med det.

Vi ved alle, at cyklen er et rigtig godt transportmiddel til egen transport, hvor selvtillid, frihed, uafhængighed og sundhed, er gode nøgleord.

Nogle af de mange muligheder vi har med en cykel er f.eks. at cykle til gode oplevelser  i naturen og til de mange kulturarrangementer rundt i kommunen. Det er også et godt transportmiddel for dem, der ikke har bil samt tryghed og sikkerhed, når børnene skal cykle i skole.

At cykle er gratis motion, hvilket bl.a. bevirker at blodcirkulationen forbedres i kroppen, vores muskler bliver mere udholdende, både stofskiftet og immunforsvaret forbedres, så der er altså særdeles mange gode grunde til at cykle. Jeg har endnu ikke læst om det modsatte.

Jeg ønsker jer alle en rigtig god cykeltur på kommunens mange kilometer cykelsti.

Christian Panbo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune