RV 21

Følg mig på Facebook

ALLE SKAL MED – Det er vigtigt for mig og det vil jeg arbejde for de næste 4 år i Regionsrådet.

  • Flere lokale sundhedstilbud i Sundhedshuse.
  • Alle skal opleve at det er trygt at være patient – både på sygehuset og i psykiatrien.
  • Behandling i rette tid og med nyeste behandlingsform.

Der skal være sammenhæng, flere nære tilbud, kvalitet i alle sundhedstilbud og alle behandlinger.

Mange oplever, at de ikke helt bliver set eller hørt, når de beder om hjælp i forbindelse med sygdom – både på sygehusene og i psykiatrien. Vi er som mennesker forskellige og derfor skal regionens sundhedstilbud kunne tilbyde hjælp til alle uanset alder, etnicitet, baggrund m.v.

Jeg vil arbejde for, at alle, der har brug for hjælp, møder et trygt, nært og kompetent sundhedsvæsen. Behandlinger skal gives i rette tid og opleves som sammenhængende og med det enkelte menneske som omdrejningspunkt.

Mange unge mennesker mistrives. Det skal der gøres en stor indsats for at ændre. En vigtig opgave, som forudsætter et tæt samarbejde med alle sundhedsaktører.

Regionens medarbejdere er den absolut vigtigste ressource i sundhedsvæsenet. Alle medarbejdere skal mødes med tillid og respekt og at den enkeltes kompetencer skal løbende udvikles.

ALLE SKAL MED – alle mennesker har en helt særlig værdi. Det er en vigtig værdi for mig.

I Danmark sætter vi høj pris på fællesskab. Og fællesskabet skal tage hånd om os, når vi bliver syge eller af anden grund har det svært. Ingen må stå alene; vi skal hjælpe hinanden.

Velfærd skal måles på, hvordan vi behandler syge og svage mennesker.

I Danmark har vi fri og lide adgang til velfærdsydelser. Men desværre kan vi ikke alle drage nytte af adgangen. Vi skal indrette vores sundhedsvæsen, så ALLE ER MED.

Om mig selv

Jeg har boet forskellige steder i nuværende Aabenraa Kommune. Som barn i Nr. Hostrup. Senere i mit voksenliv i Bolderslev og i Rødekro. Nu er mit hjem på Høje Kolstrup i Aabenraa. 

Hvis du vil vide mere om mig, kan du følge mig på facebook, skrive til mig andrea.terp@rsyd.dk, eller ringe til mig på tlf. 51903807.

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune