Rikke Flebbe

Følg mig på Facebook, eller kontakt mig på mail, hvis du har spørgsmål til mig.

 

X ved Rikke Flebbe til KV21 betyder:

  • At lokalsamfundene i Aabenraa Kommune er vigtige!
  • At fællesskabet er vigtigt – Sammen er vi stærkere!
  • At retfærdighed er vigtig!

Jeg er træt af at ALT hvad der sker i Aabenraa Kommune, sker i Aabenraa! De mindre omkringliggende byer er lige så vigtig – Jeg er overbevist om at det er ved nærhed og fællesskab at de bedste ideer finder frem. Det er derfor ude i de mindre byer hvor fællesskabet er stærkt at der er størst potentiale for udvikling. Vi skal derfor værne om de omkringliggende byer, for uden dem er Aabenraa Kommune ingenting.

 

Det skal være attraktivt at bo i de mindre byer og befolkningen skal høres og inddrages. Høres i hvad de ønsker for deres by og inddrages i de beslutninger der vedrører deres by.

Privat:

Jeg er en årgang 1982 og bosiddende i Rødekro, men er oprindelig Løjtning – En ærkesønderjyde, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er født og opvokset på Løjt Land, har gået på Løjt Kirkeby Skole og levet hele min barn- og ungdom i Løjt idrætsforening og i Løjt Fritids- og ungdomsklub. Det har været den fedeste opvækst, hvor fællesskabet har været i højsædet og har været med til at gøre mig til den jeg er i dag.

Uddannelse:
Jeg er til daglig studerende på UC Syd i Aabenraa, hvor jeg læser til Socialrådgiver. Efter godt 10 år i byggebranchen, som uddannet Teknisk Designer, var det for mig i 2017 tid til at der skulle ske noget nyt. I stedet for fokus på materialisme havde mit fokus og interesse ændret sig til mennesket. Interessen for hvorfor vi gør som vi gør, og hvorfor der er forskel på hvad vi gør, var jeg blevet nysgerrig på. Derfor startede jeg i en fuldvoksen alder af 35 år, på VUC Syd, hvor jeg gennemførte en hf. Studietiden havde kun gjort mig mere nysgerrig på mennesket og ikke mindst samfundet, og det var derfor ikke svært for mig at vælge, hvad der skulle ske efter studentereksamen. Derfor er jeg nu i gang med at læse til Socialrådgiver, som udfordre mig på mange måder, men også har betydet at jeg har mødt andre som vægter de samme værdier som jeg selv gør.

Frivilligt og politisk arbejde:
Jeg har altid vægtet højt at være en del af frivilligheden – Lige fra min aktive ungdom i Løjt Idrætsforening, hvor jeg har været hjælpetræner/træner, til min spirrende politiske karriere i et rødt ungdomsparti, over til aktiv i personaleforeninger og meget andet. Som studerende i min fuldvoksne alder har jeg fortsat det frivillige arbejde. På hf var jeg aktiv i Kontaktudvalget og var bl.a. en af drivkrafterne til at arrangerer Åbent Hus for VUC Syd – Vi studerende ville fortælle at det er en god uddannelsesinstitution selvom medierne har haft negativ fokus på VUC Syd i mange år, grundet økonomisk- og ledelsesmæssige udfordringer. På UC Syd har jeg fortsat mit engagement som frivillig, fordi jeg godt kan lide at have en indflydelse. Det er ikke altid at jeg selv oplever den forandring, jeg er med til at udvikle, men jeg er glad for at jeg kan være med til at gøre en forskel for andre.
Jeg er også aktiv i Socialrådgivernes studenterorganisation (SDS), som er under moderorganisationen Dansk Socialrådgiverforening (DS). Lige nu kæmper vi for flere penge til uddannelsen, fordi vi er en af de økonomiske lavtrangeret velfærdsuddannelser. Målet er derfor et Taxameterløft på Finansloven 2022. På uddannelsen har vi brug for endnu mere undervisning der kan forberede os til praksis i den virkelig verden, vi møder som nyuddannet Socialrådgivere.

Fremtiden:
Jeg tror på at vi i Socialdemokratiet kan udvikle Aabenraa Kommune på en helt ny måde, fremfor hvad vi har set de seneste år. Vi vil inddrage befolkningen.
Serviceniveauet i Aabenraa Kommune skal højnes. det gælder både de mindre ting, som at have skraldespande rundt i byerne, så man ikke kommer til at smide sit affald, ligesom cykelstier og fortorve skal vedligeholdes og ikke mindst skal serviceniveauet højnes når en borger henvender sig til Kommunen, og har brug for hjælp. Her skal borgeren have én indgang til Kommunen og hvis jeg får mulighed for det, så vil jeg arbejde på at borgerservice kommer ud til borgeren, fremfor at borgeren skal komme ind til Borgerservice.
Bureaukratiet skal mindskes så det både bliver nemmere at være medarbejder og borger i Aabenraa Kommune!

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune