Ovidi George Nechitoi

Hej Mit navn er Ovidiu George Nechitoi. Men de fleste kender mig som Ovi.
Jeg er 36 år gammel, bor i Hjordkær sammen med min kone, Nicoleta, og vores to børn: Lucas (6 år) og Olivia (4 år). Jeg har en kandidatgrad i økonomi fra Transsylvanien Universitet i Rumænien, hvor jeg er født og opvokset.
Til dagligt arbejder jeg for Cargobull Schmitz i Padborg, hvor jeg er ansvarlig for Nord- og Vesteuropa.

Jeg har altid godt kunne lide at involvere mig i samfundet og sidder derfor i Smilehullets bestyrelse, i Støtteforening for forsamlingshusets bestyrelse og også i Hjordkærs skoles bestyrelse som suppleant.

I tidens løb har jeg lagt mærke til en del udfordringer, vores samfund har, og håber, at jeg kan blive linket, der tager dem op i byrådet.

Hvad forventer jeg? Hvad vil jeg arbejde med? – Jeg har en stærk økonomisk profil, og jeg håber, jeg kan få lov at bruge min erfaring i områder som økonomistyring, investeringer i Gate of Danmark og Aabenraa erhvervsmiljø. 

– Som grundprincip tænker jeg, at alle kommunens byer skal have en lige så gode muligheder for udvikling og for investeringer som selve Aabenraa by. Fokus skal være fordelt over hele kommunen, og alle skal med, når vi snakker investeringer og udviklingsmuligheder. – Børn og skole. Jeg har selv to børn og sidder i skolens og børnehavens bestyrelse. Jeg forstår forælderenes udfordringer, og ligeledes personalets og ledelsen fra skolen og børnehaven. Jeg mener bestemt, at jeg kan være med til at træffe nogle gode beslutninger og lægge nogle gode retningslinjer for området. – Kultur, fritid, miljø. Jeg kan godt lide at cykle i min fritid og vil meget gerne være med til at gøre vores samfund endnu mere attraktivt i forhold til udendørs aktiviteter, og jeg vil gerne være med til at skabe et bedre og ”grønnere” miljø for os, for vores børn og alle de kommende generationer. – Last but not least: Integration. De er mange forskellige kulturer og nationaliteter i Aabenraa kommune. Jeg har selv været igennem en lang integrationsproces (og den er ikke afsluttet endnu), og er sikker på, at jeg kan gøre en forskel i integrationspolitikken, så vores samfund kan trives i en produktiv blanding af forskellige kulturer. Vi har alle sammen et fælles mål: At leve et godt liv i hele kommunen! Lad os finde sammen de bedste politiske ideer så vi kan sammen komme et skridt tættere på vores mål! Jeg sætter pris på jeres støtte og ser frem for at høre jeres ideer, spørgsmål, samarbejdsplaner, anbefalinger eller anden konstruktiv feedback, I kunne have. Tak for jeres tid! Fortsat god dag! Ovi

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune