Christian Freund

Christian Freund

Socialpædagog
Fællestillidsrepræsentant i Aabenraa kommune

Historien om den lille dreng med de store drømme.

Jeg er født og opvokset i det der engang hed Vojens kommune, i en lille by ved navn Nustrup. 

Det var her jeg havde min skolegang, gik til sport i fritiden og lavede det som unge drenge nu gør. Det kan derfor forekomme skørt for nogen, hvorfor en udenbys dreng vælger lokalpolitik i Aabenraa kommune. Men det er der en ganske god forklaring på og den er lige til. Som dreng var et af årets højdepunkter efterårsferien. Det var her hvor jeg og min familie tog i sommerhus ved Loddenhøj. Et sommerhus der stadig den dag er i familien og et sted jeg nyder at tilbringe tid. I sommerhuset var der altid en dejlig stemning, der var tid til hygge, tid til at læse tykke bøger, fordybe sig og koble fuldstændig fra. Det står som et af mine klareste og bedste barndomsminder. Når familien var på ferie, var der altid planlagt en tur ind til Aabenraa for at shoppe, hvilket var en skøn oplevelse for mig. 

Det var jo en stor by for en bette knægt fra landet. Aabenraa havde dengang en helt særlig stemning over sig når jeg besøgte byen og den stemning kan jeg af og til fornemme når jeg kører til og fra arbejde eller går på gågaden. For selvom det nu er hverdag for mig at komme i byen, så vil de særlige barndomsminder altid vække noget i mig. 

Så for mig er Aabenraa en helt særlig by i en helt særlig kommune. Det synes jeg det skal blive ved med at være og det er min motivation for at stille op til byrådet.

Copyright © 2021 Socialdemokratiet Aabenraa Kommune